Skip to content

Stoelen op maat

Zitcomfort dat aansluit bij uw wensen

Zoekt u stoelen op maat waar u heerlijk in kunt zitten, passend in uw interieur? Of het nu gaat om een heerlijke fauteuil, eetkamerstoelen. Verheggen interieur- en meubelatelier biedt u zitcomfort dat aansluit bij uw wensen.

Eetkamerstoelen zijn net als eetkamertafels veelgebruikte meubels. Wij maken speciaal voor u alle soorten stoelen op maat. We gebruiken daarvoor diverse houtsoorten zoals eiken, kersen, grenen. Met passie en vol overgave maken wij in onze werkplaats stoelen en zetels op maat. U krijgt hierdoor dus een uniek product!

Heeft u wensen voor een mooie stoel op maat?

In de loop der jaren zijn we uitgebreid tot een volwaardig bedrijf met eigen spuiterij en uitgebreide showroom. We zijn dan ook trots op onze succesvolle geschiedenis. Succes dat direct voortvloeit uit onze bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door ervaring, betrokkenheid en vakmanschap. Met behulp van ons uitvoerig advies en begeleiding, werken we samen aan een uniek eindresultaat dat past in de sfeer die u voor ogen heeft. Welke sfeer of stijl u ook wenst? Uw idee, wij maken het! Van eiken meubelen op maat tot design meubelen op maat.

Heeft u wensen voor meubels of een compleet interieur op maat? Dan bent u verzekerd van een resultaat dat bij u en uw woning past. Neem contact op voor het maken van een afspraak bij u op locatie. We komen graag naar u toe!

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via onze offerte formulieren.