Skip to content

Verheggen produceert Arts & Crafts, Art Deco en Art Nouveau (Jugendstil) meubels

Klassieke meubels op maat

Vanuit ons eigen meubelatelier produceren wij de voorheen door Schuitema vervaardigde stijlen Decoforma (Art Deco), Arts & Crafts en Art Nouveau (Jugendstil).

Met persoonlijk vakmanschap middels de modernste technieken maken wij deze stijlvolle, klassieke en hoogwaardige meubels perfect op maat. Wij gebruiken de beste materialen en houtsoorten, waardoor u verzekerd bent van de superieure kwaliteit. Dus niks: ‘laatste kans’! Bij ons zijn de stijlen van Schuitema áltijd verkrijgbaar!

Arts & Crafts

Arts & Crafts is een van de boeiende stijlperiodes van eind 19e eeuw. De meubelen worden gekenmerkt door sobere vormen en een gladde afwerking. Verrassend moderne principes die ook in deze tijd de basis vormen voor een prettige woonomgeving. Wij maken deze stijl meubels perfect voor u op maat.

Art Deco

De jaren twintig spreken nog steeds tot de verbeelding, net zoals de herkenbare Art Deco vormgeving. De meubels uit deze periode zijn nog altijd geliefd. Stijlvolle meubelen die ook goed in een modern en eigentijds interieur in te passen zijn. Vandaar dat wij deze meubels, met modellen die onmiskenbare Art Deco kenmerken dragen graag voor u op maat produceren.

Art Nouveau (Jugendstil)

De Jugendstil was rond 1900 één van de meest populaire kunststromingen in Europa. De kenmerkende gestileerde en organische vormen komen ook terug in architectuur en meubels. Voor liefhebbers van deze “vernieuwende’” stijl, maken wij graag deze meubels op maat.

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via onze offerte formulieren.