Skip to content

Kasten op maat

Maatwerk, met oog voor een perfecte afwerking

Zoekt u meubels op maat perfect passend bij de rest van uw interieur?
Verheggen interieur- en meubelatelier in De Rips is dé meubelmaker en specialist voor uw meubel op maat. Wij zijn al ruim 35 jaar dé interieurbouwer uit de regio. Vanuit onze eigen meubelmakerij maken wij maatwerk meubels, met oog voor een perfecte afwerking tot in het kleinste detail. Van ontwerp tot eindresultaat.

Met behulp van moderne technieken, maar volgens het klassieke ambacht werken wij dagelijks vanuit onze werkplaats gepassioneerd voor onze opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk. Hiervoor maken we hoogwaardige maatwerk meubelen van topkwaliteit. Van boekenkast, fauteuil tot winkelbalie. Met een persoonlijke aanpak en nostalgisch vakwerk.

Meubels op maat, naar uw wens!

In de loop der jaren zijn we uitgebreid tot een volwaardig bedrijf met eigen spuiterij en uitgebreide showroom. We zijn dan ook trots op onze succesvolle geschiedenis. Succes dat direct voortvloeit uit onze bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door ervaring, betrokkenheid en vakmanschap. Met behulp van ons uitvoerig advies en begeleiding, werken we samen aan een uniek eindresultaat dat past in de sfeer die u voor ogen heeft. Welke sfeer of stijl u ook wenst? Uw idee, wij maken het! Van eiken meubelen op maat tot design meubelen op maat.

Heeft u wensen voor meubels of een compleet interieur op maat? Dan bent u verzekerd van een resultaat dat bij u en uw woning past. Neem contact op voor het maken van een afspraak bij u op locatie. We komen graag naar u toe!

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via onze offerte formulieren.