Skip to content

Compleet interieur op maat

Uw complete interieur op maat gemaakt door Verheggen Meubelen

Bij Verheggen Meubelen wordt uw droom van een compleet interieur op maat werkelijkheid. Wij creëren unieke, eigentijdse interieurs die perfect passen bij de stijl van uw woning. Bezoek onze showroom of werkplaats om inspiratie op te doen en ontdek hoe wij uw ideeën tot leven kunnen brengen. Ons team van experts staat klaar om u van persoonlijk advies te voorzien.

Duurzaamheid en vakmanschap staan bij Verheggen Meubelen boven alles. Hout, een materiaal met charme en kracht, wordt al eeuwen gebruikt en is volledig recyclebaar, wat het beter maakt voor het milieu. Wij combineren klassiek ambacht met moderne technieken om meubels van hoogwaardige kwaliteit te maken.

Uw specialist voor maatwerk interieur en superieur vakmanschap

Al ruim 35 jaar is Verheggen Meubelen dé specialist in het leveren van een compleet interieur op maat. Onze persoonlijke aanpak en superieur vakmanschap hebben ons doen uitgroeien tot een bedrijf met een eigen spuiterij en een uitgebreide showroom. Wij zetten ons in voor perfectie in elk detail.

Heeft u een specifieke ruimte in uw huis of bedrijf die u wilt voorzien van een uniek meubelstuk? Bij Verheggen Meubelen maken wij dit voor u, geheel volgens uw eigen ideeën en schetsen. Of het nu gaat om een boekenkast, fauteuil of een trap op maat, wij realiseren het samen met u. Uw interieur compleet op maat, precies zoals u het wilt.

Onze meubelmakerij staat bekend om de perfecte afwerking van elk meubelstuk. Wij voorzien meubels, keukens, deuren en maatwerk interieurs van professionele laklagen of coatings. Daarnaast kunnen wij ook inbouwkasten, winkelinterieurs en andere interieurbouwprojecten in elke gewenste kleur beitsen, lakken of spuiten. Of het nu gaat om hout, mdf, metaal, kunststof of glas, wij zorgen voor een afwerking in verschillende stijlen, van hoogglans tot metallic.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze showroom om onze creaties van dichtbij te bekijken. Hier kunt u zien hoe wij werken en welke mogelijkheden er zijn voor uw interieur compleet op maat. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bij Verheggen Meubelen helpen we u graag om uw interieurwensen werkelijkheid te maken. Uw interieur compleet op maat, gerealiseerd met passie en vakmanschap.

Met Verheggen Meubelen haalt u niet alleen een uniek interieur in huis, maar ook de garantie van kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke benadering. Laat ons uw partner zijn in het creëren van een interieur dat perfect past bij uw stijl en behoeften.